Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Så bär du en monokrom look

tobiassikstrom
avatar tobiassikstrom
Tobias Sikström  |  Publicerad 2019-10-08 23:31  |  Lästid: < 1 minuter
Gray coat tobias sikstrom

Stiltips. Det finns något väldigt avslappnat i att bära samma färg från topp till tå. Dels ger det ett cleant, lugnt intryck och dels är det riktigt tidseffektivt att kunna sålla bort alla plagg i andra färger när en funderar på vad en ska ha på sig.

Allra snyggast tycker jag det blir när olika material och passformer blandas. Här har jag till exempel valt en skräddad och smalare ullrock tillsammans med ett par väldigt vida byxor med generös volym. Byxorna är även i ett diskret mönster (-ish eller lätt melerade). Att addera mönster till en monokrom look inger ett djup och ett lite mer livfullt intryck. För att ”förlänga” looken matchar jag med en polotröja i kashmir som inte är nedvikt längs halsen utan får sträckas ut och på köpet helt enkelt värma upp det stelfrusna ansiktet.

Rocken hittar du på denna länk.

outfit herrmode tobias sikstrom
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-11-05 12:08