Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Garderobsrensning: Uppdaterad Sellpy-butik

beige_rock_vintage_sellpy
tobiassikstrom  |  Publicerad 2019-09-02 11:47  |  Lästid: < 1 minuter

Garderobsresning. Jag har uppdaterat min Sellpy-butik! Det var dags att göra plats i garderoben och plocka ut de plagg som förtjänar att användas mycket mer. Har helt enkelt för mycket saker så hjälp mina plagg att hitta ett nytt hem!

Säljer bland annat en hel del mockajackor som fungerar utmärkt som höstjackor, vida byxor, snygga kostymer i fina material, udda kavajer, skjortor och sneakers. Kolla in alla plagg på min sida här. Hojta om du undrar över någon storlek eller passform.

sellpy_butik_tobiassikstrom
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-09-02 14:08