Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Höstens nyckelplagg

tobiassikstrom1 afound
tobiassikstrom  |  Publicerad 2019-08-22 16:16  |  Lästid: 2 minuter

Inlägg i samarbete med Afound.

tobiassikstrom5 afound jacka
tobiassikstrom6 afound
tobiassikstrom3

Back to work. Efter vad som känns som både en evighetssommar och en enveckas-sommar är jag nu tillbaka på kontoret igen för att kicka igång hösten. En ny säsong har en tendens att väcka habegär till att uppdatera garderoben för att få en tydlig nystart. Givetvis bör du behålla guldkornen från förra årets höstgarderob och sälja de plagg som du inte längre använder. Jag hittade ovan höstfavoriter från Afound. Det jag gillar mest med Afound är att det är en outlet med herrkläder som är olik alla andra, givet att du kan fynda lyxmärken och hitta både äldre och nuvarande säsonger av budgetmärken – med en riktigt bra deal. För något år sedan klickade jag till exempel hem en Louis Vuitton-plånbok med en helt galen prissänkning. Detta tillsammans med plagg från favoritmärken som COS, Maison Margiela och Joseph (som jag nyss upptäckte).

I höst letar jag efter neutrala kashmirtröjor i beige och brunt, längre rockar och snygga men sköna kalsonger. Japp, jag tycker att det är utmärkt att köpa kalsonger från designmärken på en outlet eftersom det inte alltid är superkul att lägga mycket pengar på just kalsonger. Så kika in på Afound och kolla in vad som finns för erbjudande på just dina favoritmärken.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-22 16:16