Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Stylern som hjälper mig styla

tobiassikstrom  |  Publicerad 2019-02-18 12:16  |  Lästid: 2 minuter

Sponsrat inlägg av LG Electronics

Jag är extremt noga med hur jag tar hand om mina kläder. Genom åren har jag samlat på mig många plagg i ömtåliga material som kräver samma omvårdnad som ett spädbarn. Dessa skulle aldrig hamna i en 40-graders tvätt eller ens komma nära torktumlaren. Flera av mina stickade plagg i kashmir, grövre ull eller mohair har nog aldrig ens tvättats. Naturliga material av sådan kvalitet behöver sällan det. Hittills har jag fått nöja mig med att vädra för att få bort dålig lukt och bakterier. LG Electronics har lanserat ett hjälpmedel för bättre klädvård – Stylern, ett ångskåp som fräschar upp både de kläder som inte direkt är smutsiga och plagg som normalt kräver specialbehandling som kemtvätt.

Givetvis funkar Stylern lika bra till vardagsplagg som ömtåliga plagg. Jag har slängt in svettiga träningsskor, den rök-luktande-skjortan från gårdagens utekväll, jeans och kostymer. I dörren finns en smart byxpress som fixar nya krispiga pressveck på byxorna medan du kan luta dig tillbaka framför favoritserien på Netflix eller göra dig iordning för en lördagkväll på stan.

Förutom att vara tidseffektiv är även LG Styler snäll mot miljön genom att spara på vattnet i jämförelse med en maskintvätt. Runt en halvliter går åt per användning, att jämföra med ca 50–60 liter för en tvättmaskin. Dock behövs ingen vattenanslutning utan vattnet fylls på manuellt i en behållare. Det enda som behövs är ett eluttag. Därmed kan du bestämma var i hemmet du vill ha Stylern.

Dela på Facebook
Tweeta