Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Veckans bästa köp v.45 – budgettips

veckans basta shoppingtips budget

Denna vecka har jag plockat favoriter bland några av mina favoritkedjor – H&M och ARKET. Gillar särskilt de vidare manchesterbyxorna och sneakersen med den grövre sulan som blir praktisk när den vidriga slasken gör entré om ett par veckor. Slängde även in en plånbok i min favoritfärg – gul. Enkelt, tidlöst, snyggt och prisvärt. Vit […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-11-05 11:52  |  Lästid: < 1 minuter

veckans basta shoppingtips budgetDenna vecka har jag plockat favoriter bland några av mina favoritkedjor – H&M och ARKET. Gillar särskilt de vidare manchesterbyxorna och sneakersen med den grövre sulan som blir praktisk när den vidriga slasken gör entré om ett par veckor. Slängde även in en plånbok i min favoritfärg – gul. Enkelt, tidlöst, snyggt och prisvärt.

  1. Vit t-shirt från H&M. Skämtar inte när jag säger att jag har 13 st hemma i svart och vitt. Använder dem 8 dagar av 10 under en stickad tröja eller som de är.
  2. Solglasögon från H&M
  3. Beige-brun stickad tröja i alpaca från ARKET
  4. Gul plånbok från ARKET
  5. Shearlingjacka från H&M
  6. Mörkblå, vidare manchesterbyxor från H&M
  7. Nylonväska från ARKET
  8. Svarta lädersneakers med grövre vit sula från H&M

 

 


* Den här artikeln innehåller sponsrade länkar. Läs mer här!

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’

Dela på Facebook
Tweeta