Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Sno sommarstilen

Sno sommarstilen - tobias sikstrom

Nu är ett nytt nummer av King ute – med årets snyggaste omslag dessutom. Jag tipsar om sommarplagg och hur man kan sno de gamla ikonernas sommarlooks. Kolla in det vetja! Det gjorde jag tidigare idag när jag cyklade till Brunnsviken. På bilden – lädersandaler från COS, solglasögon från Ray-Ban och SPF 30 till ansiktet […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-05-27 20:31  |  Lästid: < 1 minuter

Sno sommarstilen - tobias sikstromNu är ett nytt nummer av King ute – med årets snyggaste omslag dessutom. Jag tipsar om sommarplagg och hur man kan sno de gamla ikonernas sommarlooks. Kolla in det vetja! Det gjorde jag tidigare idag när jag cyklade till Brunnsviken.

På bilden – lädersandaler från COS, solglasögon från Ray-Ban och SPF 30 till ansiktet från Aesop.

Dela på Facebook
Tweeta