Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Sommarens tre nyckelplagg

Tobias MOAK lhomme Rouge

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-05-27 19:43  |  Lästid: 2 minuter

Lättviktsjackan

I samarbete med Man of a kind har jag valt ut tre nyckelplagg som alla tillhör stora trender under årets vår- och sommarsäsong. Först ut är lättviktsjackan!Tobias MOAK lhomme Rouge tobias sikstrom lhomme rouge man of a kindVår, försommar och högsommar har alla tre en sak gemensamt – osäkert väder. Därför behövs en jacka som man enkelt kan ta av och packa ned i väskan. Eftersom jag gillar att blanda sportigt och klassiskt har jag dels valt en funktionell jacka med luva och dels en uppdaterad variant i linne – som även kan fungera som ett alternativ till sommarkavajen. Jackan kommer från L’homme Rouge, byxor från Ermenegildo Zegna och sneakers från Common Projects.
Tobias 3 MOAK tobiassikstromSefr Sefr tobiassikstromJacka från Séfr Séfr, t-shirt från Kenzo, jeans från A.P.C. och sneakers från Eytys.

Sommarskjortan Tobias Sikstrom Man of a kind tobiassikstrom Man of a kindUnder sommaren gör man vanligtvis lite fler spontana aktiviteter än under resten av året. Jobb leder till after work som leder till utomhuspartaj till 03. Därför letar jag alltid efter plagg med brett användningsområde. Både den mönstrade skjortan ovan och den randiga nedan passar lika bra att klä upp till fest som att mysa i hemma i soffan. Bekvämt, enkelt och snyggt. Båda från L’homme Rouge.

L'lhomme Rouge Man of a kind tobiassikstrom
Färgglada och 90-tals inspirerade sneakersSneakers Man of a kind tobiassikstromDenna vår exploderade trenden att bära färgglada sneakers. Röda, blå, gröna, rosa och gula – ingen färg är fel färg. Trenden flörtar med 90-talsidealet där skon gärna får vara klumpig, grövre och med en tjock sula. Nu får äntligen mina vita varianter lite välförtjänt semester. Här hittar du säsongens snyggaste modeller.
tobiassikstrom Common Projects Man of a kind

Dela på Facebook
Tweeta