Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Ett av vårens bästa köp

Black outfit

När man gillar att klä sig enkelt, som jag vanligtvis gör, är det väldigt tacksamt att ta till en statement jacka – som den här ovan. Älskar de broderade partierna på ryggen och armarna. Dessutom är den enkel att klä antingen streetigt, rockigt eller lite mer bohemiskt – beroende på vad man har till. Jag […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-03-13 22:28  |  Lästid: 2 minuter
Black outfitDrop Coffee Mariatorgetsvart jackaNitty Gritty StockholmHMgrooming och detaljerH&M jacka Sofias brunch

När man gillar att klä sig enkelt, som jag vanligtvis gör, är det väldigt tacksamt att ta till en statement jacka – som den här ovan. Älskar de broderade partierna på ryggen och armarna. Dessutom är den enkel att klä antingen streetigt, rockigt eller lite mer bohemiskt – beroende på vad man har till. Jag köpte den på H&M häromdagen. Efteråt cyklade jag bort till Nybrogatan 38 där Sofia hade födelsedagsbrunch med gänget!


Jacka och skor från H&M, solglasögon från Sunbuddies, t-shirt från COS och byxor från Hope.

Dela på Facebook
Tweeta