Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

23 december

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-12-25 15:54  |  Lästid: 2 minuter
23 december nya plagg och nya saker.jpg

Nu befinner jag mig nere på Västkusten hemma hos mina föräldrar. Närmare bestämt i Spekeröd – Stenungsund. En plats som jag tror att inte så många känner till. Så här såg det ut när jag packade väskan. Det var i princip bara sköna stickade tröjor som åkte ner i den.

tobias gran.jpg
december.jpg

Jag panikåkte till MOS (Mall of Scandinavia, för där stänger allt kl 22) och köpte mina julklappar. Jag önskar verkligen att jag var en person som började köpa julklappar 1 december och la ner 45 timmar på att slå in dem. Men det är jag inte. Det kanske ser ut så på bild, men sanningen är att jag lägger 15 minuter allt som allt.

schnaydermans.jpg

Packade ner min fina nya skjorta från Schnayderman's.

herrmode blogg inför jul.jpg
tavlor.jpg
xmas gran och klappar.jpg

Sedan var det bara att ställa klockan på 07 och åka till Centralen!

Dela på Facebook
Tweeta