Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Höstens stora trend!

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-10-10 20:04  |  Lästid: < 1 minut
fleecejackor 2016 fleece jacka.jpg

Den här hösten har fleecejackan fått sig ett rejält uppsving och jag älskar det! Jag har redan hunnit införskaffa mig ett par stycken som dinglar hemma i hallen. Bland annat den på bilden nedan som kommer från Weekday. Skogshuggarjackan är inte bara bekväm att ha på sig utan den är även fin att bäras som ett lite mer statementplagg tillsammans med enklare basplagg.

Här ovan har jag plockat ut lite skogshuggar/fleece-jackor som jag tycker du bör fingra på snarast.

1. Svart fleecejacka (finns även i grönt) med ficka

2. Grå bomberjacka med textur

3. Benvit jacka med svart detalj hittar du här

4. Mörkblå jeansjacka med svart krage

5. Röd- och svartrutig jacka med knappar

6. Svart bomberjacka i ull med zipdetaljer

Fleecejacka tips Weekday.jpg

Följ min blogg med Bloglovin'
Följ mig på Instagram
contain adlinks.

Dela på Facebook
Tweeta