Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Söndag och ett jacktips

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-08-29 05:00  |  Lästid: 2 minuter
outfit tobias sikström keps.jpg
Frukost.jpg
Jacka H&M kort krage.jpg
keps tips.jpg
glass vasastan.jpg
tobias sikström hm.jpg

Jag gick och köpte mig två nya saker i helgen – jackan och kepsen. Egentligen tycker jag inte att jag passar särskilt bra i keps, men efter att jag gick till Creative Headz förra veckan där jag fick det sämsta bemötandet och absolut sämsta klippning som jag någonsin fått, behöver jag det nu. Sedan gick och köpte glass fast att det var 10 grader ute.

Keps, jacka/tröja, sneakers från H&M, t-shirt från Asket och byxor från Filippa K.

Dela på Facebook
Tweeta