Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Göteborg & Way Out West 2016

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-08-16 20:18  |  Lästid: 3 minuter
Way Out West 2016 Slottskogen konsert.jpg
outfit streetstyle way outnwest levisliveinlevis.jpg
Da Matteo.jpg
Emma o Jonas.jpg
alla har likadana skor på Way Out West.jpg
Tobias Sikström.jpg
Flamingo scen.jpg
way out warner dagsfest.jpg
Da Matteo kaffe.jpg
Sony dagsfest wow 2016.jpg
Toms.jpg
regnjacka Tretorn.jpg
Da Matteo Tobias Sikström Göteborg.jpg
Sneakers butik Andra Långgatan Göteborg.jpg
axel matilda.jpg
squad.jpg
regn.jpg
Sofia och Carina dagsfest.jpg
wow utanför.jpg
Massive Attack.jpg

Way Out West! Vilken sjuk långhelg! Jag bilade ner tillsammans med fyra vänner redan under tisdagen förra veckan. Vi har som tradition att komma ner till Göteborg tidigt under veckan för att hänga lite i stan innan festivalen drar igång. Såklart var jag tvungen att dricka kaffe på Da Matteo, gå ut och dansa på Pustervik och svänga förbi alla second hand-butiker runt Linné – mina gamla hoods!

Men nu till WOW då. Alltså, regnet öste ner konstant i tre dagar. Slottskogen förvandlades till ett geggamojja-gyttjebad. Men trots det var det fantastiskt! Även om jag knappt såg några spelningar denna gång. Musikmässigt var det nämligen inte riktigt mitt år, men såg SIA (dog då pga bäst) Massive Attack, Jamie xx och Dua Lipa. Det blev helt enkelt dagsfesternas år iår! Vi ses nästa år igen!

Dela på Facebook
Tweeta