Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Hello Roma!

I år hade jag tänkt spendera hela sommaren i Sverige, men riktigt så blev det inte. Jag och Andreas bokade en resa till Amalfikusten. Eftersom vi kom ner väldigt sent till Italien körde vi en kväll plus dag i Rom innan vi åkte vidare söderut nästa dag. Jag hade aldrig varit i Rom tidigare så […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-07-27 11:34  |  Lästid: 2 minuter
vetican vetikanstaten rom reseblogg guide rom.jpg
frukost italien.jpg
rimowa bag.jpg
vatikanstaten Rom.jpg
outfit rom tobias sikström.jpg
gelati glass i rom.jpg
Rom guide weekend.jpg
greens rome whee to ea.jpg
birkenstock tan leather.jpg
lunch in rome mozarella.jpg
tobias.jpg
hus rom.jpg
restaurangtips Rom.jpg
colosseum rom.jpg

I år hade jag tänkt spendera hela sommaren i Sverige, men riktigt så blev det inte. Jag och Andreas bokade en resa till Amalfikusten. Eftersom vi kom ner väldigt sent till Italien körde vi en kväll plus dag i Rom innan vi åkte vidare söderut nästa dag. Jag hade aldrig varit i Rom tidigare så jag blev väldigt positivt överraskad. Vi drack kaffe, promenerade till Vatikanstaten och hälsade på Påven. Vi kikade i butiker, tittade på Colosseum, åt massa pizzor och drack vin. Var där lite för kort för att kunna göra en guide och hinna besöka alla platser men rekommenderar verkligen att åka dit.

Piké från Asket, shorts från H&M (finns liknande här) solglasögon från Ray-Ban, väska från Baumgarten Di Marco och tofflor från River Island.

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'
contain adlinks.


Dela på Facebook
Tweeta