Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Så bär du hängslebyxan

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-06-28 21:28  |  Lästid: 2 minuter
tobias sikström cos dungares.jpg
hänslebyxan så stylar du den.jpg
tobias COS.jpg
dungarees herrmode inspiration.jpg
hängslebyxa inspiration dungarees herr.jpg

Jag förstår att detta är ett plagg som man antingen älskar eller hatar. Kanske även ett plagg som man inte riktigt känner sig bekväm i. Det gjorde inte jag heller till en början, men sedan vände jag helt.

Hängslebyxan är fin att bära på två olika sätt. Antingen bär man den minimalistiskt genom att kombinera den tillsammans med ett par cleana sneakers, en välsittande t-shirt och kanske till och med en hoodie. Eller så gör man som jag har gjort och bär den lite mer bohemiskt med en vit t-shirt och ett par tofflor. Det senare alternativet kändes bättre under en helg på Öland.

Hängslebyxa från COS AW16.

Dela på Facebook
Tweeta