Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Kaferang & Södermalm

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-05-15 19:51  |  Lästid: 2 minuter
hm jeans tobias sikström.jpg
kafferang.jpg
armin och emma.jpg
jeans hm.jpg
kaferang mat.jpg
armin.jpg
jeans hm blue.jpg
kaferang restaurang.jpg
filippa k sweater stockholm.jpg

Häromdagen cyklade jag ner till Södermalm för att möta upp Emma och Armin. Vi käkade middag på Kaferang vid Nytorget, drack vin i solen och cyklade sedan bort till Morfar Ginko. Jag passade även på att inviga mina nya jeans från H&M. De är lite bredare än de jag vanligtvis brukar använda, men jag känner att det är det nya Tobias.

Tröja från Filippa K, tshirt från COS, jeans från H&M och sandaler från River Island.

Dela på Facebook
Tweeta