Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Brunt & Beigt

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-03-19 17:05  |  Lästid: 2 minuter
suede jacket leather back pack tobias sikstrom.jpg
tobiassikstrom_fika.jpg
vita sneakers och vintage ryggsäck.jpg
tobiassikstrom.jpg
asket sweatshirt.jpg
tobias sikstrom kungsholmen.jpg
rock och mocka.jpg
second hand väska stockholm.jpg
suede jacket topman.jpg

När jag flyttade upp till Stockholm lämnade jag en stor, dyster och beige pappkartong hos mina föräldrar med massa gamla minnen i. Varje gång jag åker hem till västkusten igen ser jag till att plocka med mig en sak tillbaka. Senast var den denna läderryggsäck som jag hittade på Emmaus på Linnégatan (som var min absoluta favoritaffär). Nästa vecka åker jag till Stenungsund igen och då ska jag se vad jag hittar denna gång. Ikväll ska jag på bio. Har fortfarande inte sett The Danish Girl som man kanske borde ha sett för 4 månader sedan.

Rock från Reiss, mockajacka/skjorta från Topman x Nelly Man, solglasögon från Moscot, t-shirt från Weekday, byxor från COS, sneakers från H&M och ryggsäcken är second hand.

Följ min blogg med Bloglovin'/ Follow my blog with Bloglovin'

Dela på Facebook
Tweeta