Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Vardagsfavoriter

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-03-07 20:51  |  Lästid: < 1 minut
new mensstyle favorites.jpg

1. Hatten är ny och kommer från Dr Denim. Jag vill egentligen bära hatt oftare, men den har en tendens att göra att man känner sig lite utklädd ibland. Jag tänker dock att jag denna säsong ska komma över det.

2. Mina glasögon köpte jag på Bågar och Glas på Norrmalmstorg och kommer från märket Barton Perreira. Jag tycker de är den perfekta kombinationen av tidlösa/60-talsbågar och en hipstervariant.

3. Our Legacys klassiska skjortor i råsilke. Har dem i svart, roströd och grått. De drar även ihop sig i tvätt och blir en aning kortare – vilket jag gillar.

4. Aesop’s rakningsgel är min nuvarande favorit.

5. Armband från Pernille Corydon.

6. Jag vet inte hur många gånger jag fått frågan om vad jag använder för parfym – när jag har använt den här från Tom Ford. Min absoluta favorit!

7. Jeans från Dr Denim. Samma som jag har på mig i detta inlägget.

8. Solglasögon från Moscot.

9. Jag är inget stort fan av mycket accessoarer, men något som jag gillar att ta till är en mindre sjal, eller som vissa skulle säga – bandana. Den är lagom diskret och snygg till vanlig t-shirt eller lite lätt öppen skjorta. Denna kommer från River Island.

10. Mobilskal från Richmond & Finch.

Dela på Facebook
Tweeta