Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Tjugosju bilder

tobiassikstrom  |  Publicerad 2016-03-02 10:54  |  Lästid: < 1 minut
tobias sikstrom instagram - konton att följa.png
instagramkonton tips herrmode att följa.png
10 bästa herrmode instagram att följa just nu, konton på Instagram.png

På Instagram händer det ibland saker som inte kommer upp här. När man tittar på bilderna där kan man tro att jag på en vecka har varit; I Puerto Rico, att jag har skolkat och struntat i att jobba, att jag har varit i Göteborg, San Sebastian, vandrat i regnstorm, köpt nya kläder varje dag, druckit mig full på Taverna Brillo, legat och sovit hela dagen och suttit på ett hustak någonstans i Europa. Det är ju såklart inte riktigt så det ligger till, men jag tycker att det ser fint ut i alla fall. Där finns jag som namnet @tobiassikstrom.

Dela på Facebook
Tweeta