Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias arbetar som moderedaktör och stylist för King Magazine. Han skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode. I bloggen delar han med sig av dagarna i Stockholm med stort fokus på shoppingtips, inspiration, herrmode och guider.

AESOP

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-11-16 13:12  |  Lästid: 1 minut
tobias-sikstrom-grooming-tips-herrmode.jpg
aesop-groomingtips-herrmode-tobiassikstrom.jpg

Hemma i badrummet står det ett par nya favoriter som inte bara gör sig fina på hyllan utan även är kroppens bästa vän. Ansiktstvätt, kroppstvål och en after shave lotion. Favoriten är helt klart ansiktstvätten. Älskar Aesops dofter som får mig att känna som om jag smörjde in ansiktet i trädkåda någonstans i Australien. Ett dagens tips helt enkelt.

Dela på Facebook
Tweeta