Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

VECKANS BÄSTA TIPS v.45

tobiassikstrom  |  Publicerad 2015-11-03 21:29  |  Lästid: 2 minuter
veckans-shoppingtips-herrmode-inspiration-online-tobiassikstrom.jpg

En ny vecka igen! Här kommer mina favoriter och denna veckas bästa tips i butik.

1. Modekokboken. Det händer inte så ofta jag kikar i receptböcker. Jag gillar konceptet ”att kika i en bok när man lagar mat”, men antingen är jag för lat eller så hinner jag inte lägga mycket tid på matlagning. Men om inte annat är boken fin att ha hemma i köket. Kanske i fönsterbrädan?

2. Jag älskar denna Rottingfåtöljsom säljs på Granit. Väldigt pinterestvänlig måste jag säga. Den skulle göra sig perfekt i mitt vardagsrum.

3. Senapsgula solglasögon från Sunbuddies.

4. Svarta handskar från Weekday. Det jag gillar med dessa är att de är i mocka på ovansidan och skinn på undersidan. Snyggt!

5. En sådan där perfekt svart-vit stickad och tidlös tröja. Denna kommer från Sandro.

6. Svarta bläcksvarta jeans från Acne Studios.

7. Massa krukväxter. Man kan aldrig ha får många eller för olika storlekar på dem.

8. Dessa gula sneakers från Eytys måste jag klicka hem snarast! Supersnygga till bland annat svart, grått och mörkblått.

9. En riktig hipsteraffish, men ack så fin! Den hänger och väntar på dig på Grandpa.

10. Sådana här skoblock har jag fått upp ögonen för på senare tid. Det är galet hur mycket skillnad det faktiskt gör att lägga i ett par sådana här i läderskorna. Skinnet håller sig mycket finare och det där krackelerade vecket efter tårna blir inte lika markant. Dessa fina är i cederträ och kommer från Grandpa.

Dela på Facebook
Tweeta