Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Mina all time favoritsneakers

helvita sneakers i skinn
tobiassikstrom  |  Publicerad 2019-10-07 17:47  |  Lästid: < 1 minuter

Sneakers. Jag skojar inte när jag säger att jag har över fyrtio par skor. Dock är det endast ett fåtal jag använder. De som jag oftast snörar på mig är olika varianter av de låga Conversen. Inte den klassiska modellen med smalare och nättare sula utan Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR OX . Nej, jag visste inte heller först att det var sådan stor skillnad på (de ändå lika) modellerna. Men Chuck Taylor-varianterna är aningen fetare i den bemärkelsen att sulan är grövre, högre, tyngre och de (i min mening) känns mycket mer premium. Dessa helvita varianter i läder är mina all time favoritsneakers.

Det jag gillar med dessa är att de känns tidlösa, retro-modernistiska och passar med allt. Speciellt om en bär vidare och lite längre byxor. Då behövs det en aningen smalare sko för att byxan ska få smalare fall. Dessa limited edition-varianter med flames är inte så pjåkiga de heller. Här hittar du dem.

snyggaste sneakersen herrmode
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-10-21 00:43