Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Kampanjplåtning på Formentera med Farfetch

tobiassikstrom Farfetch campaign summer
tobiassikstrom  |  Publicerad 2019-08-19 15:09  |  Lästid: 2 minuter

Kampanjplåtning. I juni åke jag till Formentera, en liten ö i Medelhavet utanför Ibiza, tillsammans med Farfetch. Jag plus fem andra från olika länder var bokade på en två-dagars-fotografering på ön för deras Community event-kampanj. Alltså Formentera – wow, vilken ö! Måste åka tillbaka dit någon gång på semester och stanna ett par dagar. Bara cykla runt på ön och besöka alla vackra platser. Skulle ifs hjälpa med ett körkort också…

Tankspridd som jag är råkade jag gå ombord och åka iväg med fel flygplan (var bokad på två) så missade sista färjan ut till ön och riskerade därmed att komma alldeles försent till allting. Men efter att ha sagt ”excuse me but do you know…” till minst tjugo olika spanjorer lyckades jag komma med en annan typ av färja – 2 min innan den skulle avgå. Tur! Vi bodde i en supermaffig vit villa, åkte ut med segelbåten och snorklade och hade avslutningsmiddag (med DJ-set) framför huset.

Tobias Sikstrom Farfetch at Fomrentera summer campaign

Tobiassikstrom blog Formentera Farfetch-campaign

Jag har på mig mönstrad set från Oliver Spencer Pre AW19, solglasögon från Moscot och sandaler från Camper.

formentera villa tobiassikstrom luxury
tobiassikstrom farfetch guide
boat formentera tobiassikstrom
formentera guide tobiassikstrom
tobiassikstrom farfetch behind the scenes
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-09-02 15:26