Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

En rivig vecka på Franska Rivieran

tobiassikstrom sommarmode nice
tobiassikstrom  |  Publicerad 2019-07-11 16:06  |  Lästid: 3 minuter

FRANKRIKE. Precis som rubriken säger hade jag + tre vänner en vecka på Franska Rivieran. Jag, Linnea, Martin och Elin hittade en liten, billig lägenhet på Airbnb – mitt i centrala Saint-Jean-Cap-Ferrat. Vilket egentligen är helt galet eftersom Cap Ferrat typ är Europas dyraste ställe att bo på. Men vi betalde 1500 kr var för en vecka. Så det var bara att packa väskan och ta på sig skorna och dra. Dröm!

Saint-jean-cap-ferrat
picknick-saint-jean-cap-ferrat
nice tobiassikstrom
frukost_nice_tobiassikstrom
Filippa K_kostym_tobiassikstrom

Kostym från Filippa K, t-shirt från Sandro, Birkenstock-tofflor i mocka.

martin hansson och elin engelbrektsson

Vi gjorde egentligen allt och ingenting alls. Mornarna startade med frukost i lägenheten (eller på cafét nedanför fönstret). Sedan gick vi till Paloma beach (japp, det kommer komma en guide – jobbar på’t) där vi läste böcker på stranden, badade och åt pastalunch. Som egenföretagare kan en inte bara länsa sina konton, en måste jobba också, så fick klämma in lite skärm-och Aperoltid emellanåt (blir roligare så).

Linnea Regnander Saint-Jean-Cap_Ferrat
beaches nice french riviera
tobiassikstrom_terry_cotton_polo
museum_nice_tobiassikstrom
martin hansson i cap ferrat
pasta-paloma-beach
restaurangtips_nice_saint_cap_de_ferrat

På kvällarna tog vi Uber in till Nice för middag och galej. Eftersom Martin är en ung man med oerhört tydlig bild över var middagen ska förtäras hade han ofta redan bestämt var Ubern skulle droppa av oss. Det jag älskar med restaurangerna i Nice är att en ofta får mycket mer än vad en beställt. Det kommer in desserter, smårätter och Limoncello. Att avsluta middagen med Limoncello är svårslaget. En av kvällarna blev det spontan utgång och efter alldelesför många drinkar blev det även natt-kalsongbad med en grupp norskar. 05.10 var vi hemma igen - dyngsura men glada.

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’
Följ mig på Instagram

Follow my blog with Bloglovin

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-07-11 16:09