Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Sommarstil: avklippta vita jeans

tobiassikstrom_levis_sommarstil
tobiassikstrom  |  Publicerad 2019-07-06 14:43  |  Lästid: < 1 minuter

Jeans har hamnat lite i skymundan bakom de nuvarande trenderna som dominerats av vida kostymer och oversize-byxor. Men under sommaren plockar jag gärna fram mina Levis 501:or som jag köpte för ett par år sedan. Valde att köpta en bit för långa, för att kunna klippa av dem och få den där fransiga kanten nedtill. Jeansmodellen blir snyggare med åren, men om du inte orkar vänta på det finns det gott om 501’or eller andra varianter i second hand-butikerna.

tobiassikstrom_herrmode_blogg_levis

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’
Följ mig på Instagram

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-07-11 16:02