Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Säljer mina kläder

herrmode_second_hand_blogg_tobiassikstrom

Äntligen har jag joinat någon typ av säljtjänst. Tidigare har jag sålt en del plagg via Tradera, men kände att det tog mer tid än vad det gav utdelning för att fota, publicera, beskriva, packa och posta. Så valde att skänka bort det mesta istället. Nu tänkte jag däremot testa Sellpy. Min butik där är […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2019-05-02 11:54  |  Lästid: < 1 minuter

Äntligen har jag joinat någon typ av säljtjänst. Tidigare har jag sålt en del plagg via Tradera, men kände att det tog mer tid än vad det gav utdelning för att fota, publicera, beskriva, packa och posta. Så valde att skänka bort det mesta istället. Nu tänkte jag däremot testa Sellpy. Min butik där är uppdaterad och den hittar du genom att klicka här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-05-20 14:48