Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Get the look – Tidlös sommarstil

Filippa_k_outfit_tobiassikstrom

De byxor som jag använder mest just nu, och som jag även får mest frågor på via Instagram, är dessa varianter från Filippa K. Raka, vidare och relaxed. Efter att ha härjat omkring ett tag med färgglada, mönstrade plagg har jag hittat tillbaka till det tidlösa och enkla – svart, vitt och klassiskt men uppdaterat. […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2019-04-30 10:44  |  Lästid: < 1 minuter
sommarmode_tobiassikstrom
detaljbild_tobiassikstrom_kavaj
Vit_kavaj_tobiassikstrom

De byxor som jag använder mest just nu, och som jag även får mest frågor på via Instagram, är dessa varianter från Filippa K. Raka, vidare och relaxed. Efter att ha härjat omkring ett tag med färgglada, mönstrade plagg har jag hittat tillbaka till det tidlösa och enkla – svart, vitt och klassiskt men uppdaterat. Så här kommer jag se ut i sommar oavsett om jag spatserar fram i Stockholm eller Italien. Alla plagg kan du hitta här.


Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-05-20 14:38