Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias arbetar som moderedaktör och stylist för King Magazine. Han skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode. I bloggen delar han med sig av dagarna i Stockholm med stort fokus på shoppingtips, inspiration, herrmode och guider.

Hear the taste

tobiassikstrom  |  Publicerad 2019-03-09 10:42  |  Lästid: 1 minut

Om du bor i Stockholm och springer omkring en del i city har du kanske sett den här glaskuben på Norrmalmstorg? Finnair har tillsammans med stjärnkocken Tommy Myllymäki och Per Gessle tagit fram ett nytt koncept (Hear The Taste) där Gessle har ljudsatt en ny meny. I sann silent disco-anda gick jag dit för att se hur ljud faktiskt påverkar våra smakupplevelser – vilket dem gör! Kuben står på plats 7-9 mars, så kika förbi för att kolla in det live!

Samarbete med Finnair.

Dela på Facebook
Tweeta