Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Sparat på Instagram v.9

scandinavian blog 6

Spara-funktionen på Instagram kan vara en av modern tids bästa funktion. Här samlar jag outfit-inspiration, bestämmer vilken färg jag vill måla om till hemma och planerar i minsta detalj hur kommande semester ska se ut (genom linsen i alla fall). Här är mina senast sparade bilder.

tobiassikstrom  |  Publicerad 2019-02-25 22:50  |  Lästid: < 1 minuter

Spara-funktionen på Instagram kan vara en av modern tids bästa funktion. Här samlar jag outfit-inspiration, bestämmer vilken färg jag vill måla om till hemma och planerar i minsta detalj hur kommande semester ska se ut (genom linsen i alla fall). Här är mina senast sparade bilder.

scandinavian blog 6
scandinavian blog 3
scandinavian blog 5
scandinavian blog 4
scandinavian blog 2
Dela på Facebook
Tweeta