Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Omslagsfotografering med Sverrir Gudnason

sverrir_king_magazine_styling

Nya numret av King är ute nu! Denna gång stylade jag skådespelaren Sverrir Gudnason till omslaget/intervjun. Vi körde fotografering i en studio på Söder. Tycker att det blev riktigt snyggt! Kolla in det i butik, på Flipp eller Readly.

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-10-22 10:06  |  Lästid: < 1 minuter

sverrir_king_magazine_styling tobiassikstrom_sverrir_stylingking magazine stylingNya numret av King är ute nu! Denna gång stylade jag skådespelaren Sverrir Gudnason till omslaget/intervjun. Vi körde fotografering i en studio på Söder. Tycker att det blev riktigt snyggt! Kolla in det i butik, på Flipp eller Readly.

Dela på Facebook
Tweeta