Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

5 snygga höstjackor i butik nu

Acne_jacka_tobias_sikstrom

De flesta modemagasin och modemänniskor tjatar ofta om att det bästa med hösten är höstjackan. Och jag håller med. Även om säsongen snabbt går över till en isande vintersäsong relativt fort behöver inte underbart vara kort.  Det finns inget som hindrar en från att även använda höstjackan som vårjacka. Här nedan följer några av mina […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-10-03 18:18  |  Lästid: 2 minuter

De flesta modemagasin och modemänniskor tjatar ofta om att det bästa med hösten är höstjackan. Och jag håller med. Även om säsongen snabbt går över till en isande vintersäsong relativt fort behöver inte underbart vara kort.  Det finns inget som hindrar en från att även använda höstjackan som vårjacka. Här nedan följer några av mina favoritjackor som finns ute i butik just nu.
Acne_jacka_tobias_sikstromGrön läderjacka från Acne Studios.
Tobias sikstrom hm edition jackaLängre svart (och fluffig) skepparkavaj från H&M Studio AW18.jackor och rockar vinterstil Grön jacka med två bröstfickor och synliga sömmar från Acne Studios.Our legacy, jacketCremevit läderjacka från Our Legacy.J.Lindeberg, shearlingjacka shoppingtips Shearling-läderjacka från J.Lindeberg.

 

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’


Dela på Facebook
Tweeta