Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Grooming-favoriter som jag använder varje dag

grooming_produkter_tobiassikstrom

Aesop Blue Chamomile Masque (överst i bild) Detta är en återfuktande mask som jag använder ca tre gånger i veckan. Den är extra bra när man känner sig sliten och torr eller ganska bakis – då brukar jag sätta den i kylskåpet en stund innan användning för att få den riktigt kall och väcka bakisansiktet till […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-09-19 10:21  |  Lästid: 2 minuter

grooming_produkter_tobiassikstromAesop Blue Chamomile Masque (överst i bild)
Detta är en återfuktande mask som jag använder ca tre gånger i veckan. Den är extra bra när man känner sig sliten och torr eller ganska bakis – då brukar jag sätta den i kylskåpet en stund innan användning för att få den riktigt kall och väcka bakisansiktet till liv igen.

Aesop Parsley Seed
Detta är också en mask fast för djupare rengöring av ansiktet. Efter en varm dusch brukar jag ta på ett tunt lager som får sitta på under femton minuter innan den sköljs av. Efteråt kan man förslagsvis använda produkten ovan.parfym_tipsByredo Palermo
Detta är egentligen min favoritdoft under sommaren då den är ganska lätt, citrusaktig och aningen somrig. Men den får hänga med ett tag till in på hösten. Jag har aldrig varit i Palermo, men jag tänker ändå att det är exakt såhär det kommer dofta när jag kliver ut ur planet på Falcone-Borsellino-flygplats och möts av citrusträd och nyupphängd tvätt mellan balkongerna. Lite romantiserat kanske, men härligt.
hur jag fixar mitt har - stylingOsis+ Wind Touch
Min nuvarande favoritprodukt till håret kommer från Osis+ och heter Wind Touch. Jag har använt deras styling wax i säkert 7 år, vilket jag till stor del fortfarande gör, men när man vill ha lite mer saltvatten-präglat hår (fast utan att använda saltvattenspray)  så gör den här susen. Dock behöver jag klämma ut ganska mycket åt gången för att få det resultat som jag vill ha. Applicera i halfuktigt/halvtorrt hår.

Dela på Facebook
Tweeta