Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Semester på Utö

Boende Utö semester

Frottéskjorta från Nikben, jeansshorts – avklippta Levi’sSemester. Jag planerar aldrig riktigt mina sommarsemestrar vilket Andreas ofta blir irriterd över. Men jag gillar inte att ha bokade planer när jag är ledig. Hela livet och hela vardagen är just uppbokad – jobb, rapporterade timmar och planering som ska klaffa. Så när jag ser till att vara ledig […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-07-23 12:26  |  Lästid: 2 minuter

Boende Utö semesterGula Villan vandrarhem utohur man tar sig till Utohampahanduk, snygg badhanduk med fransarbat till utoSommarens solskyddUto - semesterstilFrottéskjorta från Nikben, jeansshorts – avklippta Levi’sutoSemester. Jag planerar aldrig riktigt mina sommarsemestrar vilket Andreas ofta blir irriterd över. Men jag gillar inte att ha bokade planer när jag är ledig. Hela livet och hela vardagen är just uppbokad – jobb, rapporterade timmar och planering som ska klaffa. Så när jag ser till att vara ledig vill jag vara just ledig och helt enkelt gå på lust och känsla.

I veckan åkte vi ut till Utö för ett par dagar skärgårdssemester. För att komma till Utö kan en antingen ta båten från Strömkajen (vid Grand Hotell i Stockholm) eller så kan man ta pendeltåget till Väster Haninge, buss till Årsta Havsbad och sedan båten över. Vi gjorde det sistnämnda eftersom det går ca 1,5 timma snabbare än alternativ 1. Vi bodde på Gula Villan, cyklade mellan stranden, klipporna, ICA-butiken och restaurangen framåt kvällen. Kliade sönder myggbet, beställde in Aperol, kollade VM-finalen, läste bok på stranden och badade. Allt på repeat och återigen på repeat.

Dela på Facebook
Tweeta