Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Stiltips: Raka och breda jeans

jeans i rak och bred modell

 Den här veckan har jag varit hundvakt. Förutom att tvinga honom att vara med på bild har vi även gått en del i butiker på stan – och fyndat jeans. Precis som byxor generellt denna säsong ska jeansen helst vara lite bredare och raka i passformen. De tighta stuprörsjeansen kan därmed få lite välförtjänt semester […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-05-07 22:14  |  Lästid: < 1 minuter

jeans i rak och bred modell Den här veckan har jag varit hundvakt. Förutom att tvinga honom att vara med på bild har vi även gått en del i butiker på stan – och fyndat jeans. Precis som byxor generellt denna säsong ska jeansen helst vara lite bredare och raka i passformen. De tighta stuprörsjeansen kan därmed få lite välförtjänt semester i garderoben. Jag brukar tycka att det är svårt att hitta en vidare modell som är rak hela vägen utan att bli alltför utsvängd nedtill eller för tight över låren. Dessa varianter kommer från H&M och är, enligt min smak, den perfekta passformen på jeans!

Solglasögon Ace & Tate, t-shirt från Asket, skjorta från Topman (Nly Man), jeans från H&M, bälte (gammalt inköpt i New York) och vita sneakers från Samsoe Samsoe.

 


* Den här artikeln innehåller en sponsrad länk. Läs mer här!

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’

Dela på Facebook
Tweeta