Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

5 favoritsaker just nu

fem favoritsaker – parfym, solglasögon, armband, ringar, magasin och inredning

Fem grejer som jag gillar lite extra just nu – De smala solgasögonen som är ett samarbete mellan Ace & Tate och CMMN SWDN. Byredos parfym Palermo upptäckte jag vintern 2013. Den doften var det bästa jag visste. Efter fem år har vi återigen hittat tillbaka till varandra. Det jag älskar med dofter är de […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-05-01 19:36  |  Lästid: < 1 minuter

fem favoritsaker – parfym, solglasögon, armband, ringar, magasin och inredning
Fem grejer som jag gillar lite extra just nu –

  1. De smala solgasögonen som är ett samarbete mellan Ace & Tate och CMMN SWDN.
  2. Byredos parfym Palermo upptäckte jag vintern 2013. Den doften var det bästa jag visste. Efter fem år har vi återigen hittat tillbaka till varandra. Det jag älskar med dofter är de minnen och associationer som de målar upp för en. Varje gång jag tar Palermo nu känner jag exakt samma saker som jag kände 2013.
  3. Armband och ring från All Blues.
  4. Arket har inte bara snygga kläder utan även riktigt fina inredningsprylar och funktionella detaljer till skrivbordet – som dessa post its.
  5. Sist men inte minst – King Magazine såklart.
Dela på Facebook
Tweeta