Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Tips: minimalistens vardagskostym

Minimalistens vardagskostym tobiassikstrom

Även om jag försöker att vidga mina vyer faller jag ofta för cleana, minimalistiska och simplifierade plagg – även när det kommer till set och kostymer. Plaggen på bilden ovan hör egentligen inte ihop men eftersom de går i exakt samma färgskala och kvalitet fungerar de utmärkt att bära ihop som ett tvådelat set. Värt […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-04-24 19:47  |  Lästid: < 1 minuter

Minimalistens vardagskostym tobiassikstromÄven om jag försöker att vidga mina vyer faller jag ofta för cleana, minimalistiska och simplifierade plagg – även när det kommer till set och kostymer. Plaggen på bilden ovan hör egentligen inte ihop men eftersom de går i exakt samma färgskala och kvalitet fungerar de utmärkt att bära ihop som ett tvådelat set. Värt att tänka på med sådana här typer av plagg (uppdaterade ”basplagg”) är att man ofta kan bygga på eller byta ut delar eftersom de nästan alltid finns i butik. Dagens tips helt enkelt. Jag stylar setet med vita sneakers och en vit piké.

Kavaj/jacka med dold knäppning och byxor med lösare siluett från COS, vit pike H&M, sneakers från Samsoe Samsoe och solglasögon från Nividas. 

Dela på Facebook
Tweeta