Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Betydelsefulla stunder

tobias_sikstro_Nes_Café

tobiassikstrom  |  Publicerad 2018-04-08 17:27  |  Lästid: 2 minuter

Betalt samarbete med Nescafé Lyx.
tobias_sikstro_Nes_Café Nescafe_tobiassikstromtobiassikstrom_nescafe_lyx_goldSponsrat inlägg. I mitt jobb arbetar jag ofta på helger, kvällar och tillfällen då många är lediga. Det blir lätt så eftersom jag har flera olika jobb och uppdragsgivare. Dessvärre innebär det att jag missar en del roliga saker som mina vänner hittar på och att jag även inte hinner träffa familjen lika ofta som jag velat – oavsett om vi bor i samma stad eller inte.

Nescafé har producerat en ny och förbättrad kaffeblandning – Nescafé Lyx som innehåller gyllenrostade arabicabönor malda 10 gånger finare än vanligt bryggkaffe för att ta fram kaffebönans fulla arom, vilket ger en bättre och fylligare smak. I samband med det uppmuntrar de alla att förbättra kontakten med personer i sitt liv och helt enkelt se till att umgås lite mer tillsammans. Jag tog tillfället i akt att ta en helt ledig helg och spendera lite mer tid med Andreas. Vi har båda varit ute och rest på olika håll den senaste tiden. Därför passade det bra att ta ta en långfrukost och fika och catcha up lite under lördagsmorgonen.  Jag började dagen med att ta med mig hunden och springa ner till Lillebror (bageriet runt hörnet), köpa lite nybakat och bjuda på ett par koppar Nescafé Lyx hemma. Gjorde även ett tappert försök att låtsas att jag inte frös på balkongen, men fick snabbt flytta in igen. Förhoppningsvis kan långfrukostar bli en återkommande rutin varje lördagsmorgon.  Det finns faktiskt alltid tid för att bjuda någon man tycker om på lite kaffe!

För att uppmuntra alla till att ta upp kontakten med personer i sina liv ger Nescafé Lyx chansen att vinna en privat middag för upp till 6 personer med en professionell kock som lagar en gourmetmiddag i vinnarens hem. Tävlingen finns på Nescafés Facebook-sida som du hittar här. Var med och tävla!

 

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’

I samarbete med Nescafé Lyx.

Dela på Facebook
Tweeta