Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Rörstrand, Tiger SS18, Schnayderman’s butiksöppning och H&M’s nya showroom

rorstrand_midnight

Eftersom jag ligger lite efter i min rapportering kommer här ett ihopsatt inlägg med senaste tidens bravader. Gustav hostade middag för Rörstrand inför deras lansering av Swedish Grace Midnight-servisen som släpps i januari.Pressfrukost med Tiger där herrdesigner Andreas gick igenom vår- och sommarkollektionen. Gillar särskilt den udda matchningen av färgglada kavajen plus byxa ovan. Schnayderman’s […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-12-12 22:16  |  Lästid: 2 minuter

Eftersom jag ligger lite efter i min rapportering kommer här ett ihopsatt inlägg med senaste tidens bravader.rorstrand_midnight event_tobiassikstromGustav hostade middag för Rörstrand inför deras lansering av Swedish Grace Midnight-servisen som släpps i januari.TigerSS18_presentationPressfrukost med Tiger där herrdesigner Andreas gick igenom vår- och sommarkollektionen. Gillar särskilt den udda matchningen av färgglada kavajen plus byxa ovan.

schnaydermansSchnayderman’s öppnar butik och bjöd i samband med det in till härligheter för att visa upp den nya lokalen. Butiken hittar man på Mäster Samuelsgatan 10 i Stockholm. Här med Linus från Patriksson.Schnaydermans_butik_Stockholm_bloggEfter bjöd märkets ena grundare hem alla på middag i hans lägenhet.H&M_showroom_tobiassikstromHM_tobiassikstrom_herrmodeI veckan flyttade H&M sitt showroom till en ny lokal som även har världens drömterass. Tänker hänga där en hel del i sommar.

Dela på Facebook
Tweeta