Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Tre sätt att styla en kamelrock

Fyll ett glas med is. Lägg i hackad chili. Tillsätt 5 cl gin och fyll upp med Schweppes Tonic och Schweppes Ginger Ale. Blanda i 2 droppar Angostura och 1 cl pressad citron. Garnera med hackad koriander

Den kamelfärgade rocken är sedan gammalt en klassisk pjäs i herrgarderoben. Lika enkelt som den kan dressas upp med två-delad kostym under kan den kombineras ledigt och sportigt. Till vardags är rocken ett bra alternativ att växla mellan höstjackorna och för att bryta upp säsongens mörkare plagg. I samarbete med Manofakind.se visar jag tre sätt […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-11-11 13:35  |  Lästid: 2 minuter

Den kamelfärgade rocken är sedan gammalt en klassisk pjäs i herrgarderoben. Lika enkelt som den kan dressas upp med två-delad kostym under kan den kombineras ledigt och sportigt. Till vardags är rocken ett bra alternativ att växla mellan höstjackorna och för att bryta upp säsongens mörkare plagg. I samarbete med Manofakind.se visar jag tre sätt att styla kamelrocken till vardags.

Fyll ett glas med is. Lägg i hackad chili. Tillsätt 5 cl gin och fyll upp med Schweppes Tonic och Schweppes Ginger Ale. Blanda i 2 droppar Angostura och 1 cl pressad citron. Garnera med hackad koriander Med ljusa byxor
Våga bära ljusa och vita byxor under hösthalvåret. Knepet för att få bort den ljusa byxans sommarassociationer är oftast att välja en variant som är aningen bredare i modellen och där färgen är krämvit snarare än optisk vit. Kombinationen krämvit, kamel och svart ger ett tidlöst, nedtonat men ändå utstickande uttryck.

Kamelrock från Calvin Klein / Manchesterbyxor från The Cords / Svart stickad tröja från Our Legacy 


kamelrock_herr_tobiassikstromMed denim
Bär rocken med tightare jeans och boots för en klassisk och vardaglig look. Kombinera med jordiga toner som en olivgrön t-shirt, bruna mockaboots och låt jeansen bli accentfärgen. För ett mer rockigt uttryck – satsa istället på svarta tighta jeans, en printad skjorta i silke eller viskos och läderbälte.

Grön t-shirt från Hope / Jeans från Morris Heritage / Mockaboots från R.M. Williams

Kamelrock_brun_hoodie_tobiassikstromLedigt
Bär rocken tillsammans med en hoodie i samma färgskala, vida byxor och sneakers för en ledig och bekväm vardagslook. Genom att dressa ner ton-i-ton kan rockens oftast uppklädda association ersättas med ett mer ledigt uttryck – utan att tappa stilen.

Brun hoodie från L’homme Rouge / Byxor från Hope / Sneakers från Eytys


I samarbete med Manofakind.se


Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’

Dela på Facebook
Tweeta