Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Veckans bästa köp v.44

veckans basta kop

Jag har scannat igenom www på, i min mening, veckans bästa köp. Denna vecka satte jag Manofakind.se under förstoringsglaset och hittade en monokrom skara med stiliga och avslappnade höstplagg. Vit t-shirt med tryck från A.P.C. Svart lång rock från Hope Krämvit manchesterskjorta från A.P.C. Fleeceskjorta-jacka från Séfr Séfr Byxor med vid siluett från Hope Korthållare […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-10-27 15:45  |  Lästid: < 1 minuter
veckans basta kop

Jag har scannat igenom www på, i min mening, veckans bästa köp. Denna vecka satte jag Manofakind.se under förstoringsglaset och hittade en monokrom skara med stiliga och avslappnade höstplagg.

Vit t-shirt med tryck från A.P.C.
Svart lång rock från Hope
Krämvit manchesterskjorta från A.P.C.
Fleeceskjorta-jacka från Séfr Séfr
Byxor med vid siluett från Hope
Korthållare från Our Legacy
Mössa från L’homme Rouge
Ryggsäck från Moncler
Vita klumpiga sneakers från Eytys


Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’

Dela på Facebook
Tweeta