Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Shoppingtips: BestSecret

tobiassikstrom BestSecret shoppingtips

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-10-02 12:05  |  Lästid: 2 minuter

Detta inlägg är ett annonssamarbete med BestSecrettobiassikstrom BestSecret shoppingtips BestSecret shopping BestSecret tipsBestSecret tips lunch Stockholm RayBan Best Secret tobiassikstrom tobiassikstrom herrmode blogg stiltips BestSecret box BestSecret shop MatateljénFör någon vecka sedan fick jag en förfrågan om jag ville gå med i BestSecret – en exklusiv shoppingklubb för medlemmar. Såklart tackade jag ja! Varför? Jo, för det som var så bra är att man kan få upp till 80 % rabatt på sina köp (och extra rabatt genom provision om man bjuder in vänner). Dessutom har de både årets och förra årets kollektioner vilket är perfekt när till exempel den där tröjan man ville köpa sist hann sälja slut i butik. Då kan den finnas kvar där!

Klickade omkring på sidan bland (på riktigt) ca 3000-ish olika märken. Det finns flera mer exklusiva designvarumärken som det tidigare har varit svårt att få tag i. Helt enkelt en mix mellan designvarumärken, klockor, skor och vardagsplagg. Som vanligt gjorde beslutsångesten sig märkbart närvarande, men klickade till slut hem en mörkblå skjort-jacka i mocka från Selected Homme – 40% och ett par runda Ray Ban’s – 20%. Tidlöst, snyggt till allt och enkelt utan att vara för basic och tråkigt! Har letat efter denna jackan förut, men den har alltid varit slut. Men nu så! Plaggen kom hemskickade i en fin vit box och invigdes direkt. Riktigt smidigt.

Man kan bara bli medlem via en rekommendation av någon som redan är medlem eller via en samarbetspartner så just nu kan mina och Kings läsare bli medlemmar hos BestSecret och samtidigt få 200 kronor att handla för. Dröm!

 

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’

Detta inlägg är ett annonssamarbete med BestSecret

Dela på Facebook
Tweeta