Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Höstens hetaste tips: Cate & Nelson Watches

tobias sikström klocka

I samarbete med Cate & Nelson WatchesJag har införskaffat den ultimata varianten av en ny men samtidigt klassisk klocka. Förhoppningsvis kan den hjälpa mig att anlända lite tidigare till saker och ting.Denna variant kommer från Cate & Nelson – en designstudio som precis startat ett nytt klockvarumärke. Klockorna säljs bland annat på NK Details Stockholm […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-09-07 10:37  |  Lästid: 2 minuter

I samarbete med Cate & Nelson Watchestobias sikström klockaJag har införskaffat den ultimata varianten av en ny men samtidigt klassisk klocka. Förhoppningsvis kan den hjälpa mig att anlända lite tidigare till saker och ting.tobiassikstrom blogg vite skjorta i frottéIl Cafeny cate nelson watches blog tipsDenna variant kommer från Cate & Nelson – en designstudio som precis startat ett nytt klockvarumärke. Klockorna säljs bland annat på NK Details Stockholm & Göteborg. Och såklart även på deras hemsida – min variant hittar du här.Tobias Sikstrom herrmode bloggJag tror egentligen att det finns två typer av klockbärare. Alla som inte letar efter en silvrig och testosteronfylld modell söker en klassisk och enkel variant med mer skandinaviskt formspråk. Inte sant?

enkel och tidlös klocka tobiassikstromEn av mina favoritkombinationer är att bära konjaksfärgat till vitt. Speciellt när hudtonen är lite varmare. Det ger en clean och lite  vintagekänsla som jag uppskattar. Lädret är ekologiskt och kommer från Tärnsjö Garveri

 

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’

Dela på Facebook
Tweeta