Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

När man inte vet vad man ska ha på sig

tobiassikstrom sandqvist 2

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-09-04 17:30  |  Lästid: 2 minuter

tobiassikstrom sandqvist 2vasastan husCOShuman scales tobiassikstrom vita sneakerssandqvist bags tobiassikstromsandqvistsandqvist bags tobiassikstromskinnjacka biker tobiassikstromSkjorta från Zegna, solglasögon från Nividas, byxor från H&M, bälte från COS, väska från Sandqvist och sneakers från Human Scales.

När en inte kan bestämma sig för vad en ska skyla sin kropp med finns det i min bok två alternativ. 1. Ett set i samma sak från top till tå. 2. Svart och vitt. Sommarens sista dag blev det alternativ nummer två.

Dela på Facebook
Tweeta