Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Way Out West 2017

wayoutwest tobiassikstrom 2017

Plötsligt var det dags för mitt åttonde Way Out West-år! Köade i x antal timmar för att hamna längst fram på Lana del Rey pga superfan. Blev därmed tvingad att se hela Band of Horses spelning – från front row.Tom och jag.Skjorta i frotté från Reiss, solglasögon från Moscot, byxor från Uniforms for the dedicated […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-08-27 16:43  |  Lästid: 3 minuter

wayoutwest tobiassikstrom 2017Plötsligt var det dags för mitt åttonde Way Out West-år!
Lana del rey Way Out West tobiassikstrom 2017Köade i x antal timmar för att hamna längst fram på Lana del Rey pga superfan. Blev därmed tvingad att se hela Band of Horses spelning – från front row.wayoutwest tobiassikstrom tomTom och jag.tobiassikstrom frottéskjorta vitSkjorta i frotté från Reiss, solglasögon från Moscot, byxor från Uniforms for the dedicated och sneakers från Eytys. wayoutwest tobiassikstrom 2017 SofiaSofia åkte flamingo inne på området.tobiassikstrom viktor blogg wowJag och Viktor.wow tobiassikstrom17Emma och Victor.tobiassikstrom wayoutwestLana Del Rey Live Swedentaverna avierna restaurang GoteborgÅt middag på Taverna Averna på Tredje Långgatan. Skjortjacka från Zara, vita jeans från Dr Denim och svarta skor från Dr Martens.taverna avernaCarina på Taverna Averna.max camilla wowMax och Camilla!
Lana Del Rey WOW 17Levi's badges denimjacketSvängde förbi Levi’s som hade en pop up tailor-shop på Hotel Flora.Levi's jeansjacka tobiassikstromDär pimpade jag en jeansjacka med badges!Frank Ocean wayoutwest tobiassikstromFrank Ocean och The XX var såklart också ett måste.
tobiassikstrom nly manHälsade även på hos Nly Man som hade en svit på Hotell Pigalle. Jacka från Diesel, t-shirt från Selected homme, byxor från Uniforms For the Dedicated och sneakers från Human Scales – allt finns hos Nly Man.Sampha wayoutwestSampha!

Tack för i år Way Out West och vi ses nästa år igen!

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’


Dela på Facebook
Tweeta