Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Favoriter: 4 av mina mest använda basplagg

T-shirt från Asket Enkelt, cleant, tidlöst och figuranpassat. Så kan man sammanfatta allting från ASKET och egentligen alla sorters plagg som jag personligen uppskattar. Hos Asket kan du själv välja längd på plaggen. Vilket är perfekt om man till exempel är en ”M” över axlarna men kanske en ”L” på längden. Välj mellan längderna short, regular eller […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-08-04 16:35  |  Lästid: 2 minuter

T-shirt från Asket
Enkelt, cleant, tidlöst och figuranpassat. Så kan man sammanfatta allting från ASKET och egentligen alla sorters plagg som jag personligen uppskattar. Hos Asket kan du själv välja längd på plaggen. Vilket är perfekt om man till exempel är en ”M” över axlarna men kanske en ”L” på längden. Välj mellan längderna short, regular eller long. På bliden bär jag deras vita bomullst-shirt.tobiassikstrom basskjorta tips

Skjorta från Velour
Som vardagsskjorta uppskattar jag modeller som 1. Inte är för långa. 2. Har en mindre krage. 3. Som faller fint och som formar sig efter kroppen när en rör på sig.  Dessa tre egenskaper har jag hittat i denna bomullsskjorta från Velour. Under hösten är sådana skjortor perfekta att bära under andra plagg eftersom man slipper rätta till den konstant.
COSByxor från COS
Eftersom jag jobbade för COS i många år hade jag minst sagt chansen att prova igenom allt. Som många vet är märket en utmärkt destination för tidlösa basplagg. På bilden ovan har jag en av de byxor jag använt allra mest de senaste åren. Nämligen ett par raka slimbomullsbyxor som fungerar som ett utmärkt mellanting mellan jeans och kostymbyxa. Dessa finns inne varje säsong i säsongens färger. Och såklart alltid ett svart par.


tobiassikstrom t-shirt
T-shirt från COS
I min garderob ligger det sammanlagt tolv likadana t-shirtar från COS. I olika färger dock. Eftersom de endast kostar 150 SEK och har hållt kvaliteten (hittills) i över fem år har jag köpt på mig ett par stycken. Det var först för ett par dagar sedan som den första t-shirten kastade in handduken och gav upp. Helt klart ett väldigt prisvärt val!

 

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’

Dela på Facebook
Tweeta