Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Frågor och svar

tobiassikstrom resortskjorta flamingos

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-07-27 21:05  |  Lästid: 2 minuter

Jag har samlat ihop lite frågor i detta inlägg. Eftersom kommentarsfältet efter senaste uppdateringen kräver Facebook-inloggning kommer de flesta frågor på mail. Men eftersom det kan vara kul att läsa andras frågor (om man skulle ha samma undran själv) samlade jag dem här.

tobiassikstrom resortskjorta flamingos

Jag har läst din blogg i massor av år. Förut var du mycket mer personlig och uppdaterade mer som en ”dagbok” varje dag! Varför gör du inte det nu?
Hej! Ja, det stämmer kan man nog säga. Jag har bloggat i sju – åtta år. Till en början var det en personlig visuell dagbok med bilder och långa texter om allt och ingenting. Men när jag sedan blev förfrågad att hoppa över till modemagasin smalade jag av skrivandet och blev mycket mer nischad på just content inom herrmode. Kan dock sakna att skriva om personliga vardagssaker som jag gjorde förut. Då skrev jag långa texter och använde bloggformatet som en visuell dagbok. Mina gamla bloggar är numera nedstängda (eller endast jag komner åt dem) men en gammal finns här (obs skäms lite över den) : www.tobiaswashere.blogg.se

Vad jobbar du med?
Jag gör en hel del olika saker kan man säga. Dels arbetar jag för Kelly and Pling som är en PR- och reklambyrå. Där jobbar jag som social media consultant. Helt enkelt med sociala medier genom att ta fram innehåll och strategier för varumärken och lanseringar. Sedan jobbar jag med att göra content för Manofakind.se, skriva/blogga här på King Magazine och frilansa med uppdrag inom kreativ content och styling. Det är kul!

Kan du inte visa mer bilder från din lägenhet i ett inlägg? Såå fin ju! 
Tack! Jo det kan jag absolut göra. Jag kan sätta ihop ett inlägg kring den!

vit bas t-shirt svarta byxor

Vart kommer dina mörkbruna, lite vidare byxor från som du brukar bära?
Om du menar dessa kommer de från L’homme Rouge och tillhör ett set från AW16-kollektionen. Helt klart ett av mina mest använda plagg i höstas och vintras.

Hej Tobias! Jag har en fråga som jag tänkte kolla med dig om du inte kan skriva lite om? Jag har mycket kläder, men saknar ofta inspiration till hur jag kan tänka när jag klär mig. Hur gör du?
Hej! Javisst kan jag göra det. Jag kan sätta ihop ett eget inlägg om just det. Tack för tipset!

Visst har du jobbat i någon butik i Stockholm? Känner så igen dig därifrån, men kommer inte på vilken det var!?
Det stämmer minsann bra! Jag jobbade på COS på Biblioteksgatan. Började där när jag flyttade upp till Stockholm från Göteborg. i princip alla mina vänner jag har lärde jag känna där. COS är fortfarande ett av mina personliga favoritmärken.

Följ min blogg med Bloglovin’ / Follow with Bloglovin’

Dela på Facebook
Tweeta