Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Persikofärgat kanske?

Sefr Sefr man of a kind herrmode

Jag fortsätter min samling med lagom färgglada kläder – denna gång med denna persikofärgade jackan från Séfr Séfr.När jag fyllde år fick jag dessa fina tallrikar från House Doctor. Om man vill bära färg men inte se ut som en sprakande färgpalett är dova lite urtvättade färger att föredra – som blek pastellrosa. Jackan hittar du […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-05-03 20:29  |  Lästid: 2 minuter

Sefr Sefr man of a kind herrmodeJag fortsätter min samling med lagom färgglada kläder – denna gång med denna persikofärgade jackan från Séfr Séfr.frukost stockholmNär jag fyllde år fick jag dessa fina tallrikar från House Doctor. Sefr Sefr aprikos jackaOm man vill bära färg men inte se ut som en sprakande färgpalett är dova lite urtvättade färger att föredra – som blek pastellrosa. Jackan hittar du här.greasy spoon
Åt brunch på Greasy Spoon på Hagagatan.Sefr sefr jacka outfitoutfit tobias sikströmtobias Sikström vårjackaJacka från Séfr Séfr (från Man of a kind) solglasögon från Moscot, byxor från L’homme Rouge och sneakers från Eytys.

Dela på Facebook
Tweeta