Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Så matchar du bruna byxor

Cos bruna chinos och mockaskor tobiassikstrom

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-04-09 21:41  |  Lästid: 2 minuter

Cos bruna chinos och mockaskor tobiassikstromI fredags invigde jag mina nya byxor från COS som är en del av en ledigare kostym jag köpte häromdagen. Tanken är att jag ska ha på mig hela kostymen i New York när jag ska på sommarbröllop där i juni! För en gångs skulle är jag ute i god tid. Brunt är fint att matcha med andra brunskaliga toner som rödbrun och beige. För att bryta upp det monokroma tycker jag att det är fint med mörkare toner av blå och svart. Slängde även på ett par orange-bruna solaglasögon för att plocka upp lite av brunskalan.
outfit tobiassikstromDet blev även ett par nya mockasneakers – också från COS.tobiassikstrom outfit streetstyle ootdJag har på mig solglasögon från Nividas, ryggsäck från Sandqvist och resten kommer från COS.orangerietGick förbi Orangeriet på lunchen eftersom kontoret ligger ett stenkast därifrån. Här satt jag i princip varje helg när jag flyttade till Stockholm. Det får bli en repris i år.bra frisör stockholmtobiassikstrom looktobiassikstrom himelSå här fin var himlen när jag gick hem från jobbet i fredags – några timmar efter lastbilsattacken. Stockholm – vackra, fina och älskade stad. Ingen ska få oss att förändra våra liv på grund av hat, terror eller rädsla. <3

Dela på Facebook
Tweeta