Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Den perfekta ryggsäcken

konjaksfärgad väska

  Jag har varit på jakt efter den perfekta ryggsäcken i konjaksfärgat läder ett tag – fram tills nu. När jag åkte hem från Göteborg häromdagen svängde jag snabbt in på Volt i Nordstan. Och där hittade jag min nya favorit – en ryggsäck från Sandqvist. I sommar kommer jag att styla den tillsammans med […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-03-20 20:44  |  Lästid: 2 minuter

konjaksfärgad väskainredningkamelrockOutfit ljus rock leather back pack läderväska ryggsäck Hus i vasastantobiassikstrom väskaoutfit tobiassikstromJag har varit på jakt efter den perfekta ryggsäcken i konjaksfärgat läder ett tag – fram tills nu. När jag åkte hem från Göteborg häromdagen svängde jag snabbt in på Volt i Nordstan. Och där hittade jag min nya favorit – en ryggsäck från Sandqvist. I sommar kommer jag att styla den tillsammans med en vit skjorta eller t-shirt.

I helgen gick vi på promenad i stan. Gick förbi min gamla lägenhet på Dalagatan i hopp om att se vem som bodde i den nu, gick ner till Hagaparken och köpte med fika hem. En klyschig och mysig söndag.

Jacka från Uniforms for the dedicated (köpt på Granpa), solglasögon från Nividas (adlink), stickad tröja och sneakers från COS, byxor från H&M och ryggsäck från Sandqvist.


Dela på Facebook
Tweeta