Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Favoritjeansen just nu

rak jeansmodell, straight fit

Just nu är jag inne i en period där mycket går på autopilot. Jag har inte riktigt någon inspiration när det kommer till vardagliga ting, saker som borde göras och kläder. Tänker att jag ”fixar det imorgon istället” och att inspirationståget snart kommer in på perrongen igen. Under tiden vadar jag fram i jobb och […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-03-14 23:59  |  Lästid: < 1 minuter

rak jeansmodell, straight fitJust nu är jag inne i en period där mycket går på autopilot. Jag har inte riktigt någon inspiration när det kommer till vardagliga ting, saker som borde göras och kläder. Tänker att jag ”fixar det imorgon istället” och att inspirationståget snart kommer in på perrongen igen. Under tiden vadar jag fram i jobb och vardag. Men bokade precis biljetter till ett sommarbröllop i New York i juni och om ett par veckor åker jag till St Petersburg, Ryssland för jobb. Läskigt. Men kul.

Det jag egentligen skulle säga med detta inlägg var att när inspirationen tryter är det bra att ha plagg som på något sätt alltid känns bra. Dessa 80-talsinspirerade jeans är ett sådant exempel. Bekväma, snygga och jag använder dem nästan varje dag. Helt klart ett bra köp. Från H&M.

Dela på Facebook
Tweeta