Tobias Sikström

Tobias Sikström

Tobias Sikström

Kings stylist och modebloggare Tobias Sikström skriver om stiltips, modenyheter och lättburet vardagsmode.

Äntligen i Sverige – här är PLAC’s viktigaste plagg

En av de saker som jag tycker är roligast med att arbeta med kläder och mode, förutom att det är mitt stora intresse, är att jag får ta del av så mycket nyheter från olika varumärken som jag troligtvis annars skulle missa. PLAC är ett sådant exempel – ett märke som jag tror att de […]

tobiassikstrom  |  Publicerad 2017-03-02 20:19  |  Lästid: 2 minuter

En av de saker som jag tycker är roligast med att arbeta med kläder och mode, förutom att det är mitt stora intresse, är att jag får ta del av så mycket nyheter från olika varumärken som jag troligtvis annars skulle missa. PLAC är ett sådant exempel – ett märke som jag tror att de flesta inte känner till såväl. Tur är väl då att jag även arbetar för Manofakind.se och har skrivit en artikel om just PLAC. Läs den här!

Plac man of a kind tobias sikstromEftersom PLAC’s nya vår- och sommarkollektion passar mig som handen i handsken tänkte jag visa ett par favoriter från kollektionen och den look jag tycker bäst om. Nämligen denna.

PlacDenna randiga och kortärmade skjorta är min absoluta favorit från vår-och sommarkollektion. Det är ett sådant typ av plagg som är obligatoriskt att ha med om man ska åka till Italien och vandra mellan citronträd och vita vespor. Lika bra tycker jag att den passar till en skateinspirerad stil eller tillsammans med jeans och sneakers – alla dagar i veckan.


Jackan ovan ser på håll ut som en typisk mocka- eller denimjacka, men är i själva verket skapad i ett syntetiskt material vilket både gör den till ett prisvärdare alternativ och enklare att ta hand om.

plac
Man of a kind är första och hittills enda digitala återförsäljare av varumärket i Sverige. De finns också på NK Herrtrend i Sthlm och Göteborg.

Här nedan har jag plockat ut mina favoritplagg från aktuella SS17-kollektionen. En uppdaterad vit bas t-shirt, en bomberjacka i smutsmint-färg, två stycken kortärmade skjortor i fin kvalitet, ett par shorts och ett par sneakers – från Eytys. Alla plaggen hittar du här. 

plac


I samarbete med Man of a kind.

Dela på Facebook
Tweeta